Behandling

Behandlingen

Fra du træder ind i fiskespaen og putter dine fødder ned i vores bassiner med doktorfisk til du en times tid senere siger på gensyn, er du i gode hænder. Personalet vil guide dig igennem en behandling med vores doktorfisk som du ikke får hver dag og gøre sit bedste for at du får en god oplevelse.

Inden mødet med doktorfiskene vil du få vasket og tørret dine fødder og udleveret et par behagelige slippers som du har på, mens du opholder dig i butikken. Under behandlingen med vores doktorfisk er der mulighed for Kaffe, snacks og et bredt udvalg af nye magasiner.

Når behandlingen med doktorfiskene er forbi får du en blid efterbehandling med en lækker fed fodcreme ( selvfølgelig parfume - og parabenefri).

Der vil, ved ventetid eller såfremt du har lyst til at blive lidt længere, være mulighed for at sætte sig i vores hyggelige lounge og nyde det sidste kaffe eller læse bladet færdigt

.

DOKTORFISK 

Behandling med Gurra Rufa Fisk

Gurra Rufa fiskene også kendt som doktorfisk, stammer oprindeligt fra den lille tyrkiske by Kangal. Her findes en række naturlige varmekilder hvor fiskene har optimale opvækstbetingelser.
Fiskene har ingen tænder, men bruger deres sugeevne til at peele dine fødder og efterlader dem silkebløde, og så gode som nye. Fiskene foretrækker "syg" hud, da det der er nemmere at suge/løsne de løse skæl. Derfor fandt man hurtigt ud af at fiskene med stor appetit "angriber" hud med forskellige hudsygdomme så som psoriasis, fodsvamp, børneeksem og akne.

Fiskene suger så langt tid på den syge hud indtil det øverste hudlag er fjernet. Samtidig med at de suger afgiver de et saltholdigt sekret som optages i underhuden. Dette sekret stopper hos psoriasispatienter den alt for hurtige celledeling, og fører på den måde til en normalisering af huden.

På grund af deres "helende" virkning kalder man også Kangalfisken for doktorfisk.

Selve sugningen er 100 % smertefri. Det føles nærmest som en lille ru kattetunge.